EXPOSICIÓ "LES RAONS DE LA COOPERACIÓ"

Exposició per a la defensa de la cooperació al desenvolupament des dels municipis
Quan 02/12/2016 a 08:00 a
16/12/2016 a 21:00
On Biblioteca de Sant Adrià
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

L'exposició "LES RAONS DE LA COOPERACIÓ", pretén crear reflexió i donar arguments en contra dels atacs i el qüestionament a les polítiques de cooperació al desenvolupament. Es vol, també, donar a conèixer que la cooperació local ha contribuït a la lluita contra la pobresa, les desigualtats i a favor de la justícia social més enllà del nostre municipi.

Aquesta exposició ha estat creada per l'Ajuntament de Molins de Rei a partir del contingut de la publicació "Les raons de la cooperació: guia per a la defensa de la cooperació al desenvolupament des dels municipis" elaborada pel Fons Català de Cooperació.

A més el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, llança la campanya #LesRaonsDeLaCooperaciócoincidint amb els debats de pressupostos municipals als ens locals catalans. La campanya es basa en un missatge on alcaldes i alcaldesses de municipis catalans de diferents colors polítics defensen les polítiques de cooperació, tot adreçant-se als seus companys i companyes alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores, polítics i polítiques del món local català, així com partits, mitjans del món local i qualsevol entitat, actor o persona influent en l’àmbit local, perquè defensin la cooperació als pressupostos i no la posin en qüestió.