Avís de TRACTAMENT DE REFORÇ CONTRA LES PANEROLES al barri de Sant Adrià Nord

Aquest proper 31 de març es realitzarà un tractament per paneroles al barri de Sant Adrià Nord. És previsible que amb aquest tractament puguin observar-se, durant les primeres hores del matí del dia 1 d’abril, individus morts de paneroles als carrers de les zones tractades.

Aquest proper 31 de març es realitzarà un tractament contra paneroles al barri de Sant Adrià Nord a través d’una empresa especialitzada, amb un nou insecticida, amb l’objectiu de reduir la població de paneroles que puguin habitar el clavegueram i sortir durant la primavera.

És previsible que aquest tractament, que es durà a terme durant la nit, tingui un efecte fugida durant les primeres hores del tractament, és a dir, que durant el matí del dia 1 d’abril poden observar-se individus morts de paneroles als carrers de les zones tractades fins que siguin recollides pels serveis de neteja viària.

L’actuació forma part del programa de control de plagues que duu a terme l’ajuntament a tot el municipi es realitzen diverses actuacions de desratització i desinsectació pel control de les poblacions de paneroles i rosegadors al clavegueram de tots els barris al llarg de l’any.

Disculpin les molèsties que es puguin ocasionar.