XERRADA COL·LOQUI SOBRE L'ACTUALITAT DE LES PERSONES REFUGIADES
24-10-2017

En el marc de les XX Jornades Solidàries a Sant Adrià, el proper dijous 26 d'octubre a les 19h, a l'Ateneu Adrianenc, serà la xerrada col·loqui sobre l'actualitat de les persones refugiades.

COMUNICAT URGENT SOBRE LA FIRA DE SOLIDARITAT
20-10-2017

Es suspèn la Fira de Solidaritat i la Fira Menja't el Món prevista per aquest cap de setmana fins a nova data

XX JORNADES SOLIDÀRIES
18-10-2017

Sota el lema PERSONES REFUGIADES, ACOLLIMENT I CONVIVÈNCIA. VIDES I PERSONES, se celebren les XX Jornades Solidàries a Sant Adrià

Ens trobeu a:

Solidaritat

 

7a. planta de l'Ajuntament                             

De dilluns a divendres de 9 a 13h.

Pl. de la Vila, 12

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres:

Tel.93 381 20 04 ext. 6324

a/e: solidaritat@sant-adria.net

Regidor: Juan Carlos Ramos

 

ReparticiAjudaHumanitaria.jpg

"Quan tinguis algun dubte sobre elque has de fer, recorda la cara de la persona més pobra i dèbil que hagis vist i pregunta't si el pas que donaràs li serà útil d'alguna manera" - Mahatma Gandhi -

Els objectius principals de la Regidoria són:


  • - Promoure una cooperació vers els països empobrits, on el dret a la llibertat, a la igualtat entre dones i homes i, en general, als drets humans, sigui l'eix vertebrador.
  • - Promoure el desenvolupament dels pobles des de les pròpies comunitats i experiències, respectant-ne la història i les realitats socioculturals, no fomentant la dependència econòmica dels receptors, sinó contribuint a un desenvolupament autònom i sostenible.

  • - Foment de l'austeritat, el consum responsable i el comerç just.

  • - És un objectiu també la lluita per la pau i el desarmament, fomentant l'equitat i la tolerància. Promoure, per tant, la Cultura de la Pau en el municipi.

 

És a través del 0.7% dels ingressos propis de l'Ajuntament que es duen a terme aquests objectius. Una part d'aquest 0.7% es destina a cooperació internacional, a través de projectes cofinançats amb entitats locals de solidaritat i cooperació i un altre part a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Part d'aquest 0.7% es dedica també a la sensibilització i educació pel desenvolupament dins del nostre municipi, realitzant activitats durant tot l'any.

 

Si voleu consultar la memòria del 2017 sobre les accions realitzades, ho podeu fer aquí

 

Memòries de l'any 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016

 

Aquestes són les entitats de solidaritat i cooperació del nostre municipi: