EXPOSICIÓ "DIARIS IL·LUSTRATS DE PERSONES REFUGIADES"
13-10-2017

L'exposició "Diaris il·lustrats de Persones Refugiades", estarà a la Biblioteca Sant Adrià del 16 al 22 d'octubre. Aquesta exposició està produïda per la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat (CCAR)

TEATREA
22-05-2017

Una nova obra de teatre del cicle Teatrea, arriba aquest proper diumenge 28 de maig al Casal de Cultura, de la ma de la companyia Teatro de Vertigo

Concentració solidària en suport de les persones refugiades
10-05-2017

Aquest segon dijous del mes de maig, tindrem de nou la concentració solidària en suport de les persones refugiades

Ens trobeu a:

Solidaritat

 

7a. planta de l'Ajuntament                             

De dilluns a divendres de 9 a 13h.

Pl. de la Vila, 12

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres:

Tel.93 381 20 04 ext. 6324

a/e: solidaritat@sant-adria.net

Regidor: Juan Carlos Ramos

 

ReparticiAjudaHumanitaria.jpg

"Quan tinguis algun dubte sobre elque has de fer, recorda la cara de la persona més pobra i dèbil que hagis vist i pregunta't si el pas que donaràs li serà útil d'alguna manera" - Mahatma Gandhi -

Esdeveniments

Del 16-10-2017 al 22-10-2017
Biblioteca Sant Adrià EXPOSICIÓ "DIARIS IL·LUSTRATS DE PERSONES REFUGIADES"

Els objectius principals de la Regidoria són:


  • - Promoure una cooperació vers els països empobrits, on el dret a la llibertat, a la igualtat entre dones i homes i, en general, als drets humans, sigui l'eix vertebrador.
  • - Promoure el desenvolupament dels pobles des de les pròpies comunitats i experiències, respectant-ne la història i les realitats socioculturals, no fomentant la dependència econòmica dels receptors, sinó contribuint a un desenvolupament autònom i sostenible.

  • - Foment de l'austeritat, el consum responsable i el comerç just.

  • - És un objectiu també la lluita per la pau i el desarmament, fomentant l'equitat i la tolerància. Promoure, per tant, la Cultura de la Pau en el municipi.

 

És a través del 0.7% dels ingressos propis de l'Ajuntament que es duen a terme aquests objectius. Una part d'aquest 0.7% es destina a cooperació internacional, a través de projectes cofinançats amb entitats locals de solidaritat i cooperació i un altre part a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Part d'aquest 0.7% es dedica també a la sensibilització i educació pel desenvolupament dins del nostre municipi, realitzant activitats durant tot l'any.

 

Si voleu consultar la memòria del 2014 sobre les accions realitzades, ho podeu fer aquí

 

Memòries de l'any 2011, 2012, 2013

 

Aquestes són les entitats de solidaritat i cooperació del nostre municipi:Oxfam Intermón demana posar fi a 50 anys d’ocupació i impunitat al Territori Palestí Ocupat

L’organització denúncia que la comunitat internacional continua fent la vista grossa davant les violacions del dret internacional i dels drets humans que d’Israel en Territori Palestí Ocupat.

Els 30 mil milions de dòlars que la comunitat internacional ha destinat a ajuda en el territori palestí des de 1993 no s’han traduït en pau ni en un desenvolupament sostenible.

Llegiu tot l'article en aquest enllaç