PAELLA SOLIDÀRIA
25-03-2019

Paella solidària organitzada per MONTCADA SOLIDÀRIA, amb el suport del Grup de Solidaritat És l'hora! i l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs

FIRA D'ENTITATS DE SOLIDARITAT I COOPERACIÓ
25-03-2019

El dissabte 30 de març, a partir de les 11h i fins a les 14h., es celebrarà a la plaça del Mercat, la Fira d'entitats de solidaritat i cooperació de Sant Adrià

PRESENTACIÓ EXPOSICIÓ ARPILLERES EN ACCIÓ: REFUGIATS
25-03-2019

En el marc de les XXII Jornades Solidàries a Sant Adrià, presentació de l'exposició d'arpilleres ARPILLERES EN ACCIÓ: REFUGIATS, al MhiC (Museu d'història de la immigració de Catalunya)

Ens trobeu a:

Solidaritat

 

7a. planta de l'Ajuntament                             

De dilluns a divendres de 9 a 13h.

Pl. de la Vila, 12

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres:

Tel.93 381 20 04 ext. 6324

a/e: solidaritat@sant-adria.net

Regidor: Juan Carlos Ramos

 

ReparticiAjudaHumanitaria.jpg

"Quan tinguis algun dubte sobre elque has de fer, recorda la cara de la persona més pobra i dèbil que hagis vist i pregunta't si el pas que donaràs li serà útil d'alguna manera" - Mahatma Gandhi -

Esdeveniments

Del 21-03-2019 al 30-05-2019
MhiC EXPOSICIÓ ARPILLERES EN ACCIÓ: REFUGIATS

Els objectius principals de la Regidoria són:


  • - Promoure una cooperació vers els països empobrits, on el dret a la llibertat, a la igualtat entre dones i homes i, en general, als drets humans, sigui l'eix vertebrador.
  • - Promoure el desenvolupament dels pobles des de les pròpies comunitats i experiències, respectant-ne la història i les realitats socioculturals, no fomentant la dependència econòmica dels receptors, sinó contribuint a un desenvolupament autònom i sostenible.

  • - Foment de l'austeritat, el consum responsable i el comerç just.

  • - És un objectiu també la lluita per la pau i el desarmament, fomentant l'equitat i la tolerància. Promoure, per tant, la Cultura de la Pau en el municipi.

 

És a través del 0.7% dels ingressos propis de l'Ajuntament que es duen a terme aquests objectius. Una part d'aquest 0.7% es destina a cooperació internacional, a través de projectes cofinançats amb entitats locals de solidaritat i cooperació i un altre part a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Part d'aquest 0.7% es dedica també a la sensibilització i educació pel desenvolupament dins del nostre municipi, realitzant activitats durant tot l'any.

 

Si voleu consultar la memòria del 2017 sobre les accions realitzades, ho podeu fer aquí

 

Memòries de l'any 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016

 

Aquestes són les entitats de solidaritat i cooperació del nostre municipi: