EXPOSICIÓ "MÓN-TANCA"

Un projecte del Col·lectiu Enmedio que fa una reflexió sobre murs i fronteres. Món-tanca explora maneres de subvertir la lògica de la separació i l'estigmatització amb exemples d’accions creatives i reivindicatives que s'estan duent a terme a diversos països. A la sala d'exposicions de la Biblioteca Sant Adrià, del 16 al 30 d'abril, en el marc de les XXI Jornades Solidàries
Quan 16/04/2018 a 10:00 a
30/04/2018 a 14:00
On Biblioteca Sant Adrià
Nom de contacte
Telèfon de contacte 933812004 ext. 6324
Afegeix un esdeveniment al calendari vCal
iCal

Món-tanca explora maneres de subvertir la lògica de la separació i l'estigmatització amb exemples d’accions creatives i reivindicatives que s'estan duent a terme a diversos països.

El projecte consisteix en l'edició de sis diaris que es combinen entre si per compondre una mostra fotogràfica al voltant dels murs i les fronteres. Quan es despleguen les publicacions, per una banda es configuren sis fotografies de grans dimensions i per l’altra, un pòster amb exemples de les accions dutes a terme pels col·lectius d’art i activistes No Mad Makers, Peng!, The Electronic Disturbance Theatre, Center for Political Beauty, The Bil'in Friends of Freedom and Justice i el Taller d'Acció Fotogràfica d'Enmedio.

Els diaris proposen dos modes de lectura: la lineal que ofereix qualsevol tabloide, i una lectura mural que posa en relació diferents aspectes del Món-tanca amb les accions que els qüestionen, així com un assaig escrit pel col·lectiu Enmedio.

Els autors

El Col·lectiu Enmedio és un grup de professionals de la imatge que, insatisfets per la falta de connexions entre l'art i l'acció política, ha decidit abandonar el seu terreny habitual de treball i situar-se Enmedio, en cap lloc determinat i en tots alhora. Des d'aquí exploren la potència transformadora de les imatges i els relats.