Cooperació i formació

Recomanacions de formació sobre drets humans, pau i altres

Des del Servei de Solidaritat us volem recomanar aquesta setmana un seguit de formacions que ens fan arribar des de diferents entitats especialistes en pau i drets humans.

La Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat (CCAR) s'oferta les últimes places per la Jornada Europea "Desplaçament forçat i trànsit migratori en les fronteres internes i externes de la Unió Europea: anàlisi, context i situació actual". Formació online els dies 21 i 22 de juliol de 10h a 13h. Més informació.

L'Institut de Drets Humans de Catalunya, obra la inscripció per la 5na edició de la formació organitzada amb l'Escola de Cultura de Pau, "Els conflictes des de l'enfocament de gènere: impactes diferenciats, construcció de pau i accés a mecanismes internacionals de protecció", centrat en la defensa dels drets de les dones en els conflictes armats i en el paper d'aquestes, tantes vegades oblidat i ignorat, en la construcció de la pau. Més informació

La Universitat Internacional de la Pau, comunica que es pot recuperar des del seu canal de youtube, totes les anàlisis i debats que es van fer al Curs d'Estiu 2020 sobre la pandèmia i les causes i conseqüències ambientals, econòmiques i socials que l'envolten.

Fundació Solidaritat de la Universitat de Barcelona obra la preinscripció a la XXX edició del Màster Globalització, Desenvolupament i Cooperació. El món del segle XXI mostra unes terribles asimetries entre riquesa i pobresa, seguretat i conflictes, progrés i deteriorament ambiental… Més informació