Cooperació i Objectius pel Desenvolupament Sostenible (ODS)

ODS 2: Fam zero

El 25 de setembre de 2015 va ser aprovada per l'Assemblea General de Nacions Unides, l'Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible, amb els objectius d'eradicar la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i posar fre al canvi climàtic, entre altres. Aquí sorgeixen els 17 Objectius del Desenvolupament Sostenible.

L'ODS 2 diu: Posar fi a la fam, assolir la seguretat alimentària i la millora de la nutrició, i promoure l'agricultura sostenible.

En el desenvolupament d'aquest ODS, dos de les fites que es proposa assolir són posar fi a la fam i assegurar l'accés de totes les persones, en particular de les persones pobres i en situacions vulnerables, i posar fi a totes les formes de malnutrició.(https://www.diba.cat/web/ods/fam-zero)

La crisi sanitària per la que estem travessant, el COVID-19, pot deixar sense aliments a 130 milions de persones en els propers mesos, això fa que s'arribin a les 265 milions de persones arreu del món, la majoria en països pobres i en vies de desenvolupament.

Us volem deixar una iniciativa de Acción Contra el Hambre,  #CometasContraMonstruos, entreu al web i participeu de la proposta de fer un estel, amb un tutorial de Jordi Cruz, i veure la pel·lícula El monstruo invisible, de Javier i Guillermo Fesser, produïda per Luis Manso.

Per a més informació:

https://www.accioncontraelhambre.org/es/te-contamos/actualidad/lanzamos-junto-los-fesser-y-jordi-cruz-el-primer-concurso-cometas-contra-monstruos

Esperem veure els vostres estels!