EXPOSICIÓ "ELS MURS DE LA VERGONYA: DESTRUÏM BARRERES, CONSTRUÏM PAU"

Del 8 al 29 de maig, al MhiC (Museu d'història de la immigració de Catalunya), estarà l'exposició "Els murs de la vergonya: destruïm barreres, construïm pau", del Grup Eirene.

Els murs de la vergonya: destruïm barreres, construïm pau és una exposició del Grup Eirene que del 8 al 29 de maig estarà al MhiC (Museu d'història de la immigració de Catalunya).

Aquesta exposició vol centrar-se en alguns dels murs més representatius del món i a partir d'ells treballar de forma dinàmica i constructiva, i amb diferents recursos, les causes de la seva construcció i conseqüències.

Es vol incidir en la vivència que tenen els pobles de les diferents parts del mur, la part del Sud i la part del Nord. El missatge principal que vol donar l'exposició és: coneguem i reflexionem sobre la construcció de murs com a forma de separació, de desigualtats, de trencament de la convivència de diferents ideologies no enteses, d'abús de poder, de contenció frustrada i no dialogada, de la fam, de la pobresa i pensem i treballem per desconstruir-los amb l'objectiu d'aconseguir una major justícia social en el nostre món.

Si voleu més informació podeu consultar aquí