Exposició fotogràfica "Dones, cos i territori"

Exposició fotogràfica "Dones, cos i territori. Resistències des de la sobirania alimentària a l'Amèrica llatina", de Laura Solé Martín. Amb motiu de la Campanya Som Comerç Just i Banca Ètica, a Sant Adrià.
Exposició fotogràfica "Dones, cos i territori"

Fotografia de Laura Solé Martín

Aquesta exposició fotogràfica, "Dones, cos i territori. Resistències des de la sobirania alimentària a l'Amèrica llatina", és un mapa de rutes, bategades i resistències, a través del testimoni de dones rurals de diverses geografies de l'Amèrica llatina que des de la lluita per la defensa de la terra, lluiten per la defensa de la vida.

Les protagonistes de les fotografies tenen en comú la lluita per romandre en un món que se'ls vol arrabassar; amb una visió de la terra vital per a la supervivència, en tant que les fa sobiranes dels aliments, però també per a la generació de les relacions, la cultura, la memòria i les identitats que formen la seva visió del món. Davant la discriminació i violència que pateixen com a dones indígenes, reivindiquen el seu paper com a expertes, el dret a decidir sobre els territoris on viuen i un nou model de relació entre les dones, els homes i la natura.

De l'11 al 25 de juny, a la Biblioteca de Sant Adrià.