PAELLA SOLIDÀRIA

Paella solidària organitzada per MONTCADA SOLIDÀRIA, amb el suport del Grup de Solidaritat És l'hora! i l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs

El diumenge 7 d'abril, està prevista una paella solidària organitzada per l'entitat Montcada Solidària, de Montcada i Reixac amb el suport del Grup de Solidaritat És l'hora! de Sant Adrià de Besòs, i dels ajuntaments dels dos municipis.

L'objectiu de la paella és recaptar fons per implementar un projecte d'ajut a les persones refugiades a Lesbos. El projecte consisteix en la construcció d'una aula per a l'ONG  Stand By Me, que treballa amb dones refugiades que són el col·lectiu més vulnerable. Reben classes d'anglès i ajuda en altres aspectes relacionats amb alimentació, infants que tenen, papers... Aquestes aules les construeixen els mateixos voluntaris de l'entitat Stand By Me i són de fusta.

La paella tindrà lloc a la plaça del Mercat, a partir de les 13h. Hi hauran parlaments de persones que han visitat els camps de refugiats a Lesbos i actuacions musicals en directe. El bo d'ajut serà de 10 euros.

arxivat sota: