Reunió del Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat de Sant Adrià de Besòs

Abans de començar les vacances d'estiu, les i els membres del Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat, ens vam reunir on line

El dimarts 28 de juliol, va tenir lloc la reunió del Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat de Sant Adrià de Besòs, via on line.

Amb aquesta reunió, des de la Regidoria de Solidaritat d'aquest Ajuntament, volíem fer balanç del que ha estat la feina feta abans, durant i després del confinament patir a causa de la Covid-19, el que s'ha quedat per fer i les propostes a partir de setembre.

Destacaríem l'obertura de la Regidoria de Solidaritat a les xarxes socials i les ganes de treballar i fer activitats innovadores per part dels membres del Consell, tenint com a objectiu fer visible tant a les entitats que el formen i la seva tasca, com a la mateixa Regidoria i les accions que es promouen.

Volem donar les gràcies a les entitats com també als i les representants dels Grups Municipals, per la seva participació i les seves aportacions, elles i ells fan que tot segueixi endavant amb força i esperit renovador.

Recordeu que ens podeu seguir a través de les xarxes socials:

Facebook: Cooperació i Solidaritat. Ajuntament de Sant Adrià de Besòs

Instagram: cooperacio_solidaritat_sab

Twitter: CoopsolidariSAB