Taula rodona: Els Drets Humans i les dones al Líban i Jordània

En el marc de les XXII Jornades Solidàries, es programa una taula rodona sobre els Drets Humans i les dones al Líban i Jordània

El dimecres 13 de març a les 18h., a la Biblioteca Sant Adrià, dues dones, una libanesa i una jordana, compartiran amb nosaltres com és el seu treball del dia a dia vers les dones refugiades i contra la vulneració dels Drets Humans.

Rima es libanesa, una de les primeres dones amb càrrec polític al seu país, el Líban. Governa des de fa dos anys a Arsal, el poble fronterer amb Síria que compte amb més persones refugiades del món. El seu paper en la política de la zona es centra en prevenir la lluita contra el matrimoni infantil de nenes i gestionar la regió amb un alt índex de persones refugiades.

Wala’a és un dels rostres més rellevants del feminisme a Jordània. Ve d’una família conservadora i el seu primer pas va ser treure’s el vel com a acte d’emancipació. És membre i responsable de projectes de la Arab Women Organization of Jordan (AWO), organització sense ànim de lucre que treballa des dels anys 70 per a donar compliments als Drets Humans de les dones a Jordània i a la regió Mediterrània.

arxivat sota: