XIX Jornada del Medi Ambient, el Consum Responsable i l'energia sostenible

XIX Jornada del Medi Ambient, el Consum Responsable i l'energia sostenible, es celebra a Sant Adrià el proper dissabte 8 de juny per la tarda a la plaça de la Vila

El proper dissabte 8 de juny a partir de les 17,30h a la plaça de la Vila, es celebra la XIX Jornada del Medi Ambient, el Consum Responsable i l'energia sostenible.

Organitzada pel Servei de Medi Ambient i la Regidoria de Sant Adrià, es podran fer tot un seguit de tallers tant per a petits com per més grans, que ajudaran a sensibilitzar vers la cura del medi ambient i per a un consum responsable. Hi haurà informació al respecte i es podrà tastar el Cafè Sant Adrià, cafè de comerç just.

No oblideu portar joguines que ja no feu servir per a reciclar, draps i mitjons pel taller de titelles i la bicicleta per poder-la reparar.

A les 19h tindrem l'espectacle familiar En Bernat el pescador, de Galiot Teatre de titelles. En Bernat el pescador viu a un petit poble de pescadors anomenat Maror i un bon dia tenen un gran ensurt. El seu fons marí acaba convertit en un gran abocador i; els peixos disfressats amb deixalles donaran una gran lliçó a en Bernat el pescador i al seu poble. Aquesta història pretén sensibilitzar als infants amb el reciclatge i el respecte al medi ambient.

arxivat sota: