Consulta pública prèvia a la modificació del PGM al nucli antic de Sant Adrià de Besòs

Consulta pública prèvia a la modificació del PGM al nucli antic de Sant Adrià de Besòs

Consulta pública prèvia

Continua la consulta pública prèvia a la modificació puntual del Pla general metropolità al nucli antic de Sant Adrià de Besòs amb l’objectiu de posar en valor el teixit urbà del nucli antic, garantint la seva preservació, recuperant els seus valors originaris, i redistribuint les reserves de sistemes urbanístics de viari, espais lliures i equipaments comunitaris.

Del 13 de maig al 9 de juny s'ha iniciat una nova fase. En aquesta es donarà resposta a les opinions rebudes de la fase anterior, s'ha fet públic el document comprensiu i la ciutadania pot fer les seves propostes mitjançant una instància genèrica a l'Ajuntament o per la Plataforma Decidim per Sant Adrià.

El document es pot consultar al Dedicim per Sant Adrià o presencialment al taulell de l'Àrea de Territori (4a planta de l'Ajuntament) de dilluns a divendres de 9 a 14h.

També s'organitzarà una reunió presencial informativa amb els veïns i veïnes del nucli antic el dia 25 de maig a les 18.30h al Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor. Cal inscripció prèvia al correu electrònic urbanisme@sant-adria.net o al telèfon 933812004 extensió 5121 indicant nom, cognoms i carrer de residència.