Final del joc "Troba-la i encerta-la!"

A peu per Sant Adrià 2016: sorteig de butlletes guanyadores i lliurament de premis

Durant tot el mes d'octubre més de 140 botigues dels barris Sant Adrià Nord i Centre i més de 20 parades del Mercat han participat en el joc "troba-la i encerta-la "que tractava d'encertar una frase feta del cartell exposat, relacionada amb el producte o servei que la botiga o parada oferís.
Aquesta iniciativa ha aconseguit una alta participació de les persones que han jugat, recollint-se més de 700 paperetes.
Com a final d'aquest joc, es van sortejar 10 vals de compra de 30 euros cadascun, obsequi de l'Associació Agrupació de Botiguers de Sant Adrià i de l'Associació de Venedors del Mercat de Sant Adrià.
El passat 4 de novembre, en la seu del mercat d'abastaments, es va fer el sorteig dels 10 vals. L'acte va començar amb la petita xerrada La tardor, castanyes i panellets a càrrec del TNL Josep M. Giralt, emmarcada en la VIII Trobada de Tardor del Voluntariat per la llengua i va comptar amb l'assistència de l'alcalde de la ciutat i vicepresident del consell de Centre del CNL de Badalona i Sant Adrià, Sr. Joan Callau; la regidora de l'Àrea de Territori, Sra. Ruth Soto, i la directora del CNL de Badalona i Sant Adrià, Sra. Gemma Muntané.
El nom dels guanyadors els podeu trobar en els següents enllaços.


Web: http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlbadalona/noticies.html?ID=17150
FB: https://www.facebook.com/CNLBadalonaSantAdria/
TW: https://twitter.com/cpnlbdnsab