Torna la Ruta-Tapa de Sant Adrià de Besòs

Per Carnestoltes una nova edició de la Ruta-Tapa, amb premis per qui ompli bé les butlletes

Per tal de gaudir una mica més del Carnestoltes i no notar tant el fred, us invitem a fer que participeu en la nova edició de la Ruta Tapa. Des del dia 23 de febrer a la tarda fins diumenge 26, podreu assaborir unes boníssimes tapes dels bars i restaurants de Sant Adrià Nord i de Sant Joan Baptista que s'han adherit a aquesta nova edició i si a més els consumidors/consumidores voleu entrar en el concurs de 3 premis, preneu nota:
Haureu de portar la butlleta de participació o agafar-la a qualsevol bar dels que hi participen. Un cop feta la consumició, el bar t'ha de segellar la butlleta (només val un segell per bar).
A la mateixa butlleta s'ha de dir la tapa que has trobat més bona, puntuant la 1a (la tapa millor) la 2a, la 3a...

Un cop aconsegueixis un mínim de 4 segells (2 de cada zona – Zona 1: Sant Adrià Nord; Zona 2: Sant Joan Baptista), omple la butlleta amb les teves dades i deixa-la a alguna urna de les que hi ha en els bars participants.
Si omples bé la butlleta, amb els segells i les teves dades i la deixes a qualsevol urna, entraràs en un sorteig de tres premis. El primer premi consisteix en un sopar o dinar per a dues persones al bar/restaurant guanyador, i el segon i tercer premi seran uns lots sorpresa.
Quan finalitzi la Ruta-Tapa es comptaran els vots que ha rebut cada tapa i es decidirà quina ha estat la millor. Els tres bars que aconsegueixin la puntuació millor rebran un premi de reconeixement per la seva bona elaboració de tapes.

I per anar fent boca, aquí podeu veure algunes de les tapes que podreu provar. 

tapa1tapa2tapa3tapa4


arxivat sota: